Aselsan Tedarikçi Günleri

10 Ocak 2017

Sayın Üyemiz,

1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yan Sanayi Borsası ve ‘Aselsan’ firması işbirliği ile 28 Şubat 2017 tarihinde “Aselsan Tedarikçi Günleri” etkinliği düzenlenecektir.

Türk ordusunun elektronik cihaz ve sistem alanında en önemli kaynak olan Aselsan, yakın gelecekte dünya çapındaki ilk 50 savunma sanayi firmasından biri olmayı hedeflemektedir.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın bir kuruluşu olan Aselsan, Askeri Haberleşme Sistemleri, Radar ve Elektronik Harp Sistemleri, Elektro-Optik Sistemleri, Seyrüsefer ve Aviyonik Sistemleri, Savunma ve Silah Sistemleri, Komuta-Kontrol-Haberleşme-Bilgisayar-İstihbarat-Keşif ve Gözetleme (C4ISR) Sistemleri, Deniz Savaş Sistemleri, Profesyonel Haberleşme Sistemleri, Akıllı Ulaşım Sistemleri tasarımı, geliştirilmesi, imalatı, sistem entegrasyonu, modernizasyonu ve satış sonrası hizmetleri alanlarında teknoloji merkezi olarak çalışmaktadır. Aselsan, dünyanın en büyük savunma sanayi firmaları listesinde 62. sırada yer almaktadır.

Söz konusu organizasyon, firmanızın küresel ticarette daha etkin bir yer alması adına sizlere çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Aselsan firması satın alma yetkilileri ile görüşmek istemeniz halinde ekte sunulan başvuru formunu doldurup en geç 20 Ocak 2017 Cuma 17:00’a kadar aysenur.tas@cerkezkoytso.org.tr adresine iletmeniz hususu önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası