Odamızdan ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtımına başlandı

14 Haziran 2017

Odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak dağıtımı yapılan gıda kolilerinin dağıtımına başlandı.

Gelenekselleştirilen gıda yardım kolileri, Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine yine meclis ve meslek komiteleri üyeleri aracılığıyla yapılıyor.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, gıda yardımıyla ilgili olarak “Ramazan kardeşlik, birlik beraberlik ve en önemlisi de paylaşmak muhtaç olanları görüp gözetme ayıdır. Biz de bu mübarek ayın bu güzelliklerini kurum olarak yaşamak ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yaşatmak için bu güzel geleneği sürdürüyoruz” dedi.