Kapaklı’daki üyelerimize iftar verdik

15 Haziran 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Odamız, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da iftar programı düzenlemeyi sürdürüyor. İlk iftarımızı Kapaklı’daki üyelerimize yönelik verdik.



Üyelerimize yönelik düzenlenen iftarımızın ilki Kapaklı’daki Lidya Wedding Garden’da düzenlendi. İftara katılan misafirlerimizi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladı.
İftara Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kanar, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, siyasiler ile çok sayıda üyemiz ve basın mensupları katıldı. Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın akşam ezanını okuması ve dua etmesinin ardından oruçlar açıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım filminin gösterilmesinin ardından ilahi dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu.


Yemeğin ardından bir hoş geldiniz konuşması yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bu sene ikincisini gerçekleştirdikleri Kapaklı iftarına katılım gösterenlere teşekkür ederek, “Birlik beraberliğin, yardımlaşma ve paylaşmanın yaşandığı bu rahmet ve bereket ayında, sizleri en kalbi duygularla, saygıyla selamlıyorum." dedi. 
Kozuva konuşmasında: "Geçen sene üç ayrı ilçemizde üyelerimize özel iftar vermek nasip olmuştu. İnşallah bu programlar bir gelenek olarak böyle devam edecek. Çünkü geleneğimiz, göreneğimiz bizi bize bağlayan temel değerlerdir” diye konuştu



Üyelerinden aldığı güçle iki temel hedefe odaklandıklarını ifade eden Kozuva "Birincisi Çerkezköy TSO’yu beş yıldızlı bir dünya markası yapmak. İkincisi odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Bu gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık ve önemli girişimlerde bulunduk. Çerkezköy TSO’nun bugün geldiği noktayı görenler “nereden nereye” diyorlar, üyelerimiz gittikleri her yerde itibar görüyor. Artık Çerkezköy TSO üyesi olmak bir ayrıcalıktır." dedi.
Kozuva sözlerini:"Bu mübarek günlerde, ibadetlerimiz makbul, dualarımızın kabul olması dileğiyle” tamamladı.

Kozuva’nın konuşmanın ardından kuruluşu 20 ile 25 yılı geçmiş olan üye firmalara plaket takdim edildi.