Saray’daki üyelerimiz iftarda buluştu

16 Haziran 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Saray’daki, Saray restoranda verilen iftar programına, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Garnizon Komitanı İs. Alb. Mehmet Zeki Eren, Saray Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Bulut, Saray Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, Saray İlçe Müftüsü Nurettin Öztürk ve Saraylı üyeler ve misafirler katıldı.

Saray’da bulunan dört yüz üyenin davet edildiği iftara gelen protokol ve davetlileri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz karşıladı.


Saray İlçe Müftüsü Nurettin Öztürk’ün akşam ezanını okumasının ve dua etmesinin ardından oruçlar açıldı. İftar süresince ekranda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının tanıtım filmi gösterimde oldu ve ilahi dinletisi sunuldu.

Yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Saray iftarına katılan protokol ve misafirlere teşekkür ederek. “Birlik beraberliğin, yardımlaşma ve paylaşmanın yaşandığı bu rahmet ve bereket ayında, sizleri en kalbi duygularla, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kozuva konuşmasında özetle bu iftarların gelenek olarak devam edeceğini, ülke için çok çalışmakla birlikte birbirimizi unutmadan, geleneklerimizi devam ettirerek bunu yapmalıyız, dedi. “Attığımız her adımda sizi hep yanımızda görmek istedik. Çok şükür her adımımızda da sizi hep yanı başımızda gördük. Desteğinizi bizden hiçbir zaman esirgemediniz. Allah sizlerden razı olsun” diyen Kozuva, “Sizden aldığımız bu güç ile iki temel hedefe odaklandık: Birincisi: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak. İkincisi: Odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Bu iki gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık. Çok önemli girişimlerde bulunduk. Çok şükür, Çerkezköy Ticaret Odasının, bugün geldiği noktayı görenler “nerden nereye” diyorlar. Gittikleri her yerde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının bir üyesi olarak itibar görüyorlar. Dünyanın dört bir yanında tanınan bilinen, ortaklıkları bulunan beş yıldızlı bir Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi olarak saygıyla karşılanıyorlar. İş bağlantıları kuruyor, dünya ekonomisinde rol almaya çalışıyorlar” dedi.

Kozuva Saray’da üyelere bir müjde olarak “Şimdi artık sicil kayıt işlemlerinizi de, hiç vakit harcamadan internetten online olarak yapabileceksiniz. Bu konuda odamızdan bilgi alabilirsiniz. 2018’de de inşallah bütün işlemlerinizi online yapacak hale geliriz” diyerek artık “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi” olmanın bir ayrıcalık olduğuna vurgu yaptı.

Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleriyle ilgili bir sunum izlendi. Sunumda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının Oda binasında yapılan modernizasyon ve üyelere sunulan hizmetteki profesyonellik, Oda’nın akreditasyon ve markalaşması görsellerle anlatıldı.

Sunumun ardından kürsüye gelen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da yaptığı konuşmada “Çerkezköy Ticaret ve Odasının iftarında Belediye Başkanınız olarak bulunmaktan çok mutluyum. Bir yönüyle ev sahibiyiz. Bu Ramazan etkinliklerini geleneksel hale getiren Oda ve Başkanımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odasını bir marka yapmışlar. Onları böylesine anlamlı bir göreve getiren değerli üyeleri de yürekten kutluyorum. Gerçekten isabetli bir seçim yapmışlar. Ve bu Ramazan etkinliğini Saray’da yaptığınız için Saray halkı adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Dünyaya açılan bir ekonominin kapısı olmuşsunuz. Üyelerinize çok nitelikli bir hizmet sunuyorsunuz. Gerçekten bunu görselle de yansıttınız. Bu Ramazan etkinliğinizde ülkemizin ve insanlığın gerçekten barışa kardeşliğe dostluğa çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu katkılarınız da bu yönüyle çok anlamlıdır. Çalışmalarınızın başarılarınızın devamını dilerim, tekrar sizlere teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Saray Kaymakamı Alp Arslan da yaptığı konuşmasında “Bugün bizi bu güzel iftar programında bir araya getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve üyelerine çok çok teşekkür ediyorum sizler ve ilçemiz adına. Ayrıca biraz önce izlediğimiz gibi geçmişte yaptıkları başarılı çalışmaların devam ederek ilerlemesini diliyorum. Ayrıca ilçemize sağladığı katkıların da biraz daha artarak devam etmesini diliyorum. Herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kuruluşu 25 yılı geçmiş olan üye firmalara plaket takdim edildi.

“Akbank A.Ş., Akalın Ticaret, Ak Kuyumculuk, Çetinler A.Ş., Detay Mühendislik- Erdal Ağır, Detay Mühendislik- Enis Asıl, Filiz Kasap, Gündüz Bakkaliye, Ergin Ticaret, İmren Kasap, Kale Turizm, Osman Takgün Ticaret, S.S. 837 Sayılı Saray Yağlı Toh., S.S. Saray Küçük San., S.S. Saray Esnaf ve San. Koop., Saray Gıda, T.C. Ziraat Bankası A.Ş., Türkiye Halk Bankası A.Ş.,Türkiye İş Bankası A.Ş., Varan Ticaret’e 25 yıl ve üstü faaliyet ödülü verildi. Saray eşrafından Akın Ünlü’ye de 50 yıl faaliyet ödülü takdim edildi.