Üçüncü iftarımızı Çerkezköy’de gerçekleştirdik

19 Haziran 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Odamız tarafından 3 ilçede düzenlediğimiz 3 ayrı iftar programının sonuncusunu Çerkezköy’de gerçekleştirdik. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve çok sayıda protokolün katıldığı iftar programında Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva teşekkür konuşmasında davetlilere teşekkür etti.

Yalı Restoran’da düzenlediğimiz ve yönetim kurulumuzun misafirleri konuk ettiği iftar programına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Yemeğin ardından İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı bir dua gerçekleştirdi. Daha sonra bir konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva “Birlik beraberliğin, yardımlaşma ve paylaşmanın yaşandığı bu rahmet ve bereket ayında, sizleri en kalbi duygularla, saygıyla selamlıyorum. Geçen sene üç ayrı ilçemizde üyelerimize özel iftar vermek nasip olmuştu. İnşallah bu programlar bir gelenek olarak böyle devam edecek. Çünkü geleneğimiz, göreneğimiz bizi bize bağlayan temel değerlerdir. Çerkezköy TSO olarak üyelerimizden aldığımız güçle iki temel hedefe odaklanıyoruz. Birincisi odamızı beş yıldızlı bir dünya markası yapmak. İkincisi odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Bu gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık ve önemli girişimlerde bulunduk. Odamızın bugün geldiği noktayı görenler “nereden nereye” diyorlar, üyelerimiz gittikleri her yerde itibar görüyor. Artık Çerkezköy TSO üyesi olmak bir ayrıcalıktır” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Çerkezköy’de 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren firmalarımıza protokol tarafından plaket takdim edildi.