Türkiye- Vietnam İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İkili İş Görüşmeleri (13 Temmuz 2017) Hanoi

21 Haziran 2017

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan odamıza gelen yazıda, 12-13 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve KEK Eşbaşkanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun başkanlığında Hanoi’de düzenlenecek 7. Dönem KEK (Karma Ekonomik Komisyon) Toplantısı kapsamında 13 Temmuz 2017 tarihinde Hanoi’de “Türkiye-Vietnam İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İkili İş Görüşmeleri” düzenleneceği bildirilmektedir. 

Söz konusu toplantıda, dünyada yüksek büyüme oranına sahip ülkelerden biri olan Vietnam’ın sunduğu yatırım ve iş fırsatlarına yönelik bilgiler paylaşılacaktır. Türkiye ile Vietnam arasındaki ticaret hacmi ülkenin sunmuş olduğu fırsatlar göz önünde alındığında oldukça düşük kalmaktadır. Vietnam, özellikle altyapı, inşaat, turizm, ilaç ve gıda başta olmak üzere pek çok sektörde önemli fırsatlar sunmaktadır. 

Bu bilgiler ışığında söz konusu etkinliğe Vietnam ile hâlihazırda iş yapan, iş yapmayı planlayan ve Vietnam’a yatırım ile ticaret imkânları konusunda ziyarete katılmayı arzu eden üyelerimizin DEİK (Ecem Mirzaloğlu, Tel: 0212 339 50 18, E-posta: emirzaloglu@deik.org.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.


Not: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır.