Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu

9 Ekim 2017

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: T.C. Trakya Kalkınma Ajansı'nın 03.10.2017 tarih ve 16256556-153.00-E.1147 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, T.C. Trakya Kalkınma Ajansı'nın Bölgesel Ortak olarak yer aldığı Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde PwC Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve ABİGEM Doğu Marmara koordinasyonunda her yıl "Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu" düzenlenmektedir. Organizasyonun amacı tespit edilen kriterler kapsamında firma performansının ölçülerek iş sonuçlarının ortaya çıkarılmasıdır. Ayrıca program çözüm ortakları tarafından katılımcı firmalara özel hazırlanacak geri bildirim raporu aracılığıyla sektördeki yerlerini, rekabetteki avantajlarını ve iyileştirme yapmaları gereken noktaları da öğrenme fırsatı sağlayan bir yol haritasına sahip olacaklardır.

Yukarıda anılan organizasyon kapsamında başvurmak isteyen firmalar için başvurular başlamış olup www.sektorelperformans.org internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir. Organizasyon için son başvuru tarihi 3 Kasım 2017 olup kapsam, başvuru, değerlendirme, sonuçların açıklanması ve diğer konular ile ilgili olarak ekte tarafınıza tanıtım kitapçığı ve başvuru formu sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,