Metin Seçkin Ortaokulu’nun Açılışı Gerçekleştirildi

30 Ekim 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

Çerkezköy Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’ta yapımı tamamlanan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Seçkin’in merhum oğlunun adının verildiği Metin Seçkin Ortaokulu’nun açılış törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Seçkin, “Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu oğlum Metin Seçkin’i 33 yaşında kaybettik. Burası benim doğup büyüdüğüm yerdir. Yapılan bu okula merhum oğlumun adının verilmesi bizleri çok mutlu etti. Okulun yapılmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen herkse teşekkür ederim” dedi.

Program, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın konuşmalarının ardından okulun yapımında emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketlerinin takdimi ile devam etti. Metin Seçkin Ortaokulu açılış töreni, halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından sona erdi.