Üyelerimize Ücretsiz Online Eğitim İmkanı

15 Kasım 2017
Bu sayfa arşiv sayfasıdır. Bu sayfada gördüğünüz bilgiler değiştirilmiş olabilir.

SAYIN ÜYEMİZ 

Çerkezköy  Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine Trakya ABİGEM A.Ş. işbirliği ile ücretsiz  Online eğitim alma imkanı sunmaya başladı.

Üyelerimiz eğitim hizmeti sunulan www.abigemakademi.com web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekler ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabileceklerdir. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerin, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika alma hakkı kazanabileceklerdir, üyelerin, çalışanlarının eğitimi gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabilecekleri kaydedildi. Bu sayede,  üyelerin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacaktır.

Kayıt işlemleri için üyelerimiz  www.abigemakademi.com  adresinden siteye girdikten sonra “Hemen üye olun” a tıklayıp ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI'nı seçerek, 36593658 master şifreyi girecek ve sonrasında açılan formda kendi bilgilerini girdikten sonra e-mail adreslerine kullanıcı adı ve parolaları gelecek, gelen bu bilgilerle sisteme giriş yapabileceklerdir.

İlk etapta, 46 başlıktan oluşan e-eğitim konularının, gelecekte daha da genişletmesi planlanmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası