Süleyman Kozuva “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutladı

10 Ocak 2018

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kozuva mesajında şunları kaydetti:

"Gazetecilik, esasında heyecan ve hareket mesleğidir. Bu meslekte mesai; gece gündüz gibi bir kavram yoktur. Basın mensupları gelişen olayları takip etmek ve bu bilgileri en kısa zamanda kamuoyuna doğru ve tarafsız bir şekilde aktarmak için saniyelerle yarışırlar.

İş dünyası olarak gerek sesimizin duyurulması gerek dünyadaki gelişmelerden haberdar edilmemiz sebebiyle basınımıza ve onun vefakâr çalışanlarına minnettarız.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru yazılı ve görsel basınımız, her zeminde ve zamanda gösterdiği vatanseverlik örneğiyle de gerçekten her türlü övgüye ve takdire layıktır.

Bu duygularla basınımızın güzide temsilcileri gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, şahsım ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulumuz adına sorumluluk bölgemiz Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki değerli gazeteci arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm gazetecilerimize bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.”