NİJERYA-DOĞRUDAN YATIRIMCILAR ZİRVESİ ETKİNLİĞİ HK.

8 Mayıs 2018
Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’nin 03.05.2018 tarihli ve 0411/6871 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından 21-23 Mayıs 2018 tarihlerinde,Abuja’daNijerya Federal Devlet Başkanı,Fedral Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaretve Yatırım Bakanı katılımlarıyla,Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda “Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı  etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Etkinlik Kapsamında Nijerya’da önde gelen enerji,ulaşım,imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verilecektir. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için (www.tobb.org.tr)  “Hizmetler/Uluslararası  İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Nijerya“bölümünde  yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,