ODAMIZ TRAKYA ABİGEM A.Ş. TOPLANTISINA KATILDI

6 Ağustos 2018

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale oda/borsalarının kurucu ortak olduğu ve üyelerinin menfaatine danışmanlık hizmeti veren Trakya ABİGEM, Trakya Bölgesindeki oda/borsalara yönelik yeni uygulamalarla Trakya Bölgesi’ni ön plana çıkaracak adımlar atmaya hazırlanıyor. Genel kurul toplantısına Tekirdağ TSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale il ve ilçe oda/borsalarının başkanları, yöneticileri ve genel sekreterleri katılım sağladı. Gerçekleştirilen toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin katıldı.

TRAKYA E-TİCARET PLATFORMU AÇILACAK
25 oda/borsa olarak kurucu üyeliği bulunan şirkete 2017 Genel Kurulu’nda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katılmasıyla toplam ortak sayısı 26 oldu. Diğer yandan ABİGEM üzerinden Trakya oda/borsaların hizmetine açılacak olan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Trakya E-ticaret Platformu projelerinin detayları görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.