GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ ÇERKEZKÖY TSO’DA

31 Ekim 2018

Çeşitli kurumlara teknik geziler düzenleyip, teknolojiyi yerinde görmek, teori-pratik ilişkisi ve sektörel anlamda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizatörlüğünde B/S/H Ev Aletleri A.Ş ve HEMA Endüstri A.Ş’ye teknik gezi düzenleyen Konya Teknik Üniversitesi Mühendislikte Gelişim Topluluğu, sonrasında Odamızı ziyaret etti. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyemiz Rasim Bilgen ve Genel Sekreterimiz Hakan Gel ile görüşen öğrenciler, bölgeye yaptıkları teknik gezinin mesleki açıdan kendileri için son derece verimli geçtiğini ve Odamıza desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK
Öğrencilerle bir araya gelen Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, “Çerkezköy, ülkemizin sayılı sanayi bölgelerinden biri ve içerisinde bulunan OSB’lerle birlikte birçok önemli kuruluşa da ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple geleceğin mühendisleri olan siz gençler için hem bilgi alma hem de ileride iş olanağı açısından en uygun bölgede bulunmaktasınız. Ziyaretinizden dolayı çok memnun olduğumuzu belirtir, mezuniyetinizden sonra da bölgemize fikirleriniz, icatlarınızla değer katmanızı bekliyoruz” sözlerini kaydetti. Kozuva, Oda olarak eğitime ve öğrencilere desteğe hazır olduklarını belirterek “Kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

SUNUM YAPILDI
Gerçekleşen ziyarette Genel Sekreterimiz Hakan Gel, öğrencilere bölgeyi ve Çerkezköy TSO’yu tanıtan bir sunum yaptı. Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.