MECLİSİMİZ KAYMAKAM ÜNLÜSOY’U AĞIRLADI

21 Kasım 2018

Gerçekleştirilen Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısına önceki günlerde kendisini ziyaret eden Yönetim Kurulumuza iade-i ziyarette bulunmak üzere Odamızı ziyarete gelen Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy da sürpriz bir katılım gösterdi. Ünlüsoy toplantıda yaptığı konuşmada, “Çerkezköy donanımlı, büyük bir yer. Gelecekte de en gelişmiş, en donanımlı, en büyük ticaret ve sanayi kapasitesi ile Türkiye’de ilk 10’a girmeye çok yakın aday. Bölgenin potansiyeli bunu açıkça ortaya koyuyor. Bunda da ivme yaratacak olan, bölgemizi bu çıtaya yükseltecek olan kurumların başında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası gelmekte” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ 

Ünlüsoy konuşmasının devamında şu sözleri kaydetti: “Cumhuriyetimiz bu aşamaya çok büyük uçsuz bucaksız ormanları, doğal kaynakları, petrolü, kömürü ile gelmedi, insanlarla geldi. Dünyadaki en çalışkan, en gayretli insanlar bu ülkede yaşıyorlar. En güzel coğrafyaya sahip olan ülkemizde biz de ilçe olarak, ilçeler olarak, bölge olarak üzerimize düşen görevi hep beraber yerine getireceğiz. Sizleri tebrik ediyorum, takdir ediyorum. Bizler de Kapaklı idarecisi olarak sizlerin bizden bir talebiniz olduğunda her zaman beraber çalışacağımızı belirtiyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.  

İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ
Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva da Ünlüsoy’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek “Sizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İlçemize tekrar hoş geldiniz” dedi.