İŞ YERİNDE DOĞRU İLETİŞİM BAŞARIYI DA BERABERİNDE GETİRİYOR

29 Kasım 2018

Eda Çelenk’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde etkili iletişim, yeniliklere uyum sağlama, takım ruhu, rollerimizi etkin kullanabilme, motivasyon ele alındı. Konuklara kişisel iletişim hakkında detaylı bilgiler veren Çelenk, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİDİR

Çelenk, iletişimin hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirttiği konuşmasında "İletişim kurmak için birçok öğe vardır. Kişilerin duygu, düşünce veya fikirlerini çeşitli yollarla bir başkasına ya da arkadaşına anlatmasına iletişim denir. Kişisel iletişim insanlık tarihi kadar eskidir. Zamanın ilerlemesiyle birlikte teknikleri değişse de iletişim, insanoğluyla birlikte doğmuş ve yine onunla birlikte gelişmiştir” dedi. İnsanların çalıştıkları iş yerlerinde gerek çalışma arkadaşları, gerek işyeri sahibi, gerek müşterilerle olan kişisel iletişimin çok önemli olduğunu belirten Eda Çelenk, "Kişisel iletişimin iyi olduğu bir çalışma ortamı, o iş yeri sahibinin başarısı demektir” ifadelerini kullandı.