TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

14 Şubat 2019

SAYIN: TOBB TEKİRDAĞ İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYESİ

İlgi; TOBB'un 08/02/2019 tarih ve 0544/761 sayılı yazısı,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ilgi de kayıtlı yazıları çerçevesinde; "TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

*   İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvurularınızın, 14 Şubat 2019 Perşembe gününden itibaren;  Odamıza hitaben dilekçe (Odamızdan teminen) ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Şubat 2019 Cuma günü saat: 17:00'a kadar Oda Sicil Birimi'ne iletilmesi gerekmektedir.

*   Seçmen Listeleri, Odamız Hizmet Binası ilan yerlerinde ve ekte tarafınıza sunulmuştur.

*   TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adayları'na ilişkin liste; 25 Şubat 2019, Pazartesi gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.cerkezkoytso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

SAYIN: TOBB TEKİRDAĞ İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYESİ

İlgi;  TOBB'un 08/02/2019 tarih ve 0544/761 sayılı yazısı,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ilgi de kayıtlı  yazıları çerçevesinde; "TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

*   İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvurularınızın, 14 Şubat 2019 Perşembe gününden itibaren;  Odaya hitaben dilekçe (Odamızdan teminen) ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Şubat 2019 Cuma günü saat: 17:00'a kadar Oda Sicil Birimi'ne iletilmesi gerekmektedir.

*   TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adayları'na ilişkin liste; 25 Şubat 2019, Pazartesi gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.cerkezkoytso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.