"Emlak Danışmanları, Servis Aracı Şoförleri, Köprülü Vinç Operatörleri" Alanında Sınav ve Belgelendirme Hizmeti Hk.

18 Şubat 2019

"Emlak Danışmanı Seviye 4", "Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5", "Köprülü Vinç Operatörü Seviye 3" ve "Servis Aracı Şoförü Seviye 3" mesleklerinde Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) yetkilendirme süreci tamamlanmıştır.


Buna göre;

-Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz ve çalışanlarının, İl/İlçe Ticaret Müdürlüklerinden "Yetki Belgesi" alabilmeleri için, ivedilikle "Emlak Danışmanı Seviye 4" ve "Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5" mesleki yeterlilik belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.

-Okullara servis taşımacılığı yapan üyelerimiz ve çalışanlarının bu faaliyete devam edebilmeleri için, taşımacılık hizmeti veren şoförlerinin "Servis Aracı Şoförü Seviye 3" mesleki yeterlilik belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.

-İmalat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin, malzeme/yük kaldırma, taşıma, istifleme süreçleri için vinç kullanan operatörlerinin "Köprülü Vinç Operatörü Seviye 3" mesleki yeterlilik belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.



Konuyla ilgili olarak mesleki yeterlilik sınavları Odamız aracılığıyla düzenlenecektir. Sınav ve belgelendirme hizmeti için Odamızla iletişime geçiniz.