ÇTSO TOBB 70.Genel Kurul´a tam kadro katıldı

29 Mayıs 2014

TAM KADRO KATILDILAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi'nde (Etü) gerçekleştirilen TOBB 70. Genel Kurulu'na Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri eksiksiz olarak katıldı.

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu nedeniyle ÇTSO heyetinin yer aldığı TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

GENEL KURUL SOMA 'DA YAŞANAN FELAKET İÇİN YAPILAN SAYGI DURUŞUYLA BAŞLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu Soma 'da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başladı. Genel Kurul'da konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektörün gelecekten Umutlu olduğunu ifade ederken, yeni bir büyüme modeli ve yeni yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

“BÖYLE BİR EKİPLE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70. Mali Genel Kurulu ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “ yönetimi devralışımızın 1. Yılında, TOBB Genel Kurul’una ÇTSO meclisindeki tüm arkadaşlarımla katılmış olmak beni gururlandırdı. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Böylesine güçlü ve bütün halinde bir ekiple çalışıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Birlik ve beraberlik içinde ÇTSO ve Bölgemiz için çok daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” Şeklinde konuştu.