Türkiye- Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu

30 Mayıs 2014

Sayın Üyemiz,

Türkiye- Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Körfez İşbirliği Konseyi Odalar Federasyonu (FGCCC), Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa'nın himayesinde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde, Bahreyn'de düzenleneceği bildirilmiştir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere DEİK- T. İş Bankası Beyoğlu Şubesi (Şube Kodu: 1011, Swift: ISBKTRISXXX) TR51 0006 4000 0021 0113 3146 80 numaralı Avro hesabına 1000,- (Bin) Avro ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünde yer alan "Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu Katılım Formu"na yüksek çözünürlüklü ve "jpeg" formatında bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, pasaportun resimli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin ve Bahreyn ziyareti ibaresinin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 3 Haziran 2014 Salı günü mesai saati bitimine kadar Bahreyn@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilginize Sunarız