SRC BELGESİ OLMAYANLAR DİKKAT !

5 Aralık 2014

SRC BELGESİ OLMAYANLAR DİKKAT !

Src Mesleki Yeterlilik Belge Denetimleri Başladı…

Src Mesleki Yeterlilik Belgesi Olmayanlara Kesilecek Ceza Miktarı;

Araç  Sürücüsüne  228.00 TL.

Araç  Sahibine       572.00 TL.

SAYIN ÜYEMİZ,

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Poşpoş Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri işbirliğinde, karayolunda yük ve yol taşımacılığında kullanılan tüm ticari araç sürücülerini ve kendi iştigal konusu ile ilgili tüm sürücülerin almak zorunda olduğu SRC Muafiyet, SRC 1-2-3-4 ,SRC 5 ve Psikoteknik belgelerini alabilmelerinde üyelerimizin daha avantajlı koşullarda hizmet almaları amacıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.İmzalanan protokol çerçevesinde odamız üyelerine indirim uygulanacak ve belli bir sayıda (15-20 kişi) müracaat olduğunda ulaşım imkanı ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Detaylı bilgi için, Neslihan GENÇ 0282 726 88 88 & 140 dahili numarasından ya da neslihan.genc@cerkezkoytso.org.tr  e-mail adresinden  bilgi alabilirsiniz.