“ÇTSO önemli projeler çıkardığımız bir zemin oldu”

3 Haziran 2015

CHP Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Faik Öztrak, partisinin İlçe Teşkilat Yönetimi ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ÇTSO YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

2 Haziran Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Öztrak’a CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ve Yönetimi eşlik ederken, Öztrak ve CHP Heyetini ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Meclis Üyeleri Rasim Bilgen, Mehmet Sait Erdem ve Mehmet Danyeli karşıladı.

AMACIMIZ ÇERKEZKÖY İÇİN GÜZEL ŞEYLER YAPMAK

Ziyaretlerinden ötürü Öztrak ve partililere teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, “Amacımız hep birlikte Çerkezköy için güzel şeyler yapmak. Bizler her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Tekirdağ’ı, bölgemizi ve Çerkezköy’ü ileriye taşıyacak çalışmaların içinde olmaya hazırız” diye konuştu. Seçkin ayrıca, Öztrak’a  7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek genel seçimde başarılar dileyerek, “İnşallah ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olur” dedi.

ÇTSO ÖNEMLİ PROJELER ÇIKARDIĞIMIZ BİR ZEMİN OLDU

Kendilerini kabul eden ÇTSO Yönetimi’ne teşekkür eden Faik Öztrak, “ÇTSO her zaman rahatlıkla gelebildiğimiz, önemli meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz, önemli projeler çıkardığımız bir zemin oldu” dedi. Tekirdağ’daki sorunları el ele vererek halletmek gerektiğinin altını çizen Öztrak, “Tekirdağ gelişiyor ancak dengesiz gelişiyor. Bizlerin iktidar, muhalefet demeden Tekirdağ’ı farklı noktalara taşımamız gerekiyor” diye konuştu.

ARA ELEMAN SIKINTISINA YÖNELİK PROJELERE İMZA ATMAMIZ LAZIM

Konuşmasında, partisinin stratejileri hakkında da bilgi veren Öztrak, Türkiye ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde de bulunurken, ÇTSO Yönetimi ile de fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette ayrıca, özellikle meslek liseleri ile ilgili de konuşulurken, Öztrak, sanayinin ara eleman sıkıntısına yönelik ciddi projelere imza atılması gerektiğine vurgu yaptı. Öztrak ve partililer, bir süre daha ÇTSO Yönetimi ile görüştükten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.