BALO´dan bilgilendirme toplantısı

15 Haziran 2015

Çerkezköy’de aktif terminali kurularak Trakya Bölgesi’nin ithalat ve ihracat potansiyelini arttırıp, ekonomik ve ticari açıdan kalkınmasına destek sağlayacak Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş., Avrupa’ya ihracat yapan üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Türkiye'nin uluslararası taşımalarında demiryolunun payını arttırma, çevreci ve ekonomik taşıma modelleri geliştirme hedefi ile Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde kurulan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar (BALO), Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek toplantıda BALO servisi ve sistemini katılımcılara anlatacak.

İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÜRETİLEBİLECEK ÇÖZÜMLER GÖRÜŞÜLECEK

16 Haziran 2015 Salı günü 15.00’da başlayacak toplantıda, Avrupa’ya ihracat yapan üyeler BALO hakkında bilgilendirilecek. Toplantıya konuşmacı olarak BALO İş Geliştirme Koordinatörü Burak Dinç, Pazarlama Sorumlusu Mehmet Sakaroğlu katılacak. Toplantıda, BALO servisi ve sistemi katılımcılara detaylı olarak anlatılacak ve ihtiyaçlar doğrultusunda hangi çözümler üretilebilir değerlendirilecek.