Kaymakam Kubilay’dan Kozuva’ya ‘Başarı Belgesi’

9 Eylül 2015

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, başta eğitim olmak üzere, girişimciliğin desteklenmesi, sosyal, kültürel, sportif alanlardaki destek ve katkılarından ötürü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı Başarı Belgesi ile ödüllendirdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, çeşitli alanlarda ilçenin gelişimine sağladığı katkılardan ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. 8 Eylül Salı günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Başarı Belgesi’ni Kozuva’ya takdim etti.

KAYMAKAM KUYBİLAY BAŞARI BELGESİ TAKDİM ETTİ

Başarı Belgesi’ni takdim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, “Başta eğitim olmak üzere, girişimciliğin desteklenmesi, sosyal, kültürel, sportif alanlardaki destek ve katkılarınızla, birlik ve beraberliğin daha da perçinlenmesine yapmış olduğunuz değerli katkılardan ötürü sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

ÇTSO ile Kaymakamlık arasındaki yoğun iş birliğinin ve koordinasyonun bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini belirten Kubilay, “Sayın Kozuva, göreve geldiğimizden bu yana desteğini esirgemedi. Çerkezköy’ün en önemli STK’larından biri olarak ilçemizin gelişimi için yoğun bir gayret içindeler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GÖREVİNİZE DÖNDÜĞÜNÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Kubilay ayrıca, bir süre önce bypass ameliyatı geçiren Kozuva’ya geçmiş olsun dileklerini de iletti ve “Görevinize döndüğünüz için mutluyuz. İleride yapacak önemli katkılarınız var. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, kendilerini Başarı Belgesi’yle ödüllendiren Kaymakam Kubilay’a teşekkür ederek, “Başarı Belgesi ile bizi onurlandırdınız. İlçemizin gelişmesi adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek.  Elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Ayrıca beni hastalığımda da hiç yalnız bırakmadınız. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kaymakam Kubilay, Kozuva ile karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaretini tamamladı