Yeni logoya görkemli lansman

21 Ocak 2016

Çerkezköy TSO, yeni yılla birlikte değiştirdiği logosunun ve tanıtım filminin lansmanını renkli bir programla gerçekleştirdi. Programda yaptığı konuşmada, üyelerden aldıkları güç ile sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerine, ülkeye en iyi hizmeti sunmak için 2015 yılında çok başarılı organizasyonlara imza attıklarını dile getiren Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bu gurur verici değişim ve dönüşümü, beğeniye sunulan yeni logo ile taçlandırdıklarını vurguladı. Çerkezköy TSO’nun yeni logosu ve tanıtım filmi katılımcılardan tam not aldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni logosu ile Tanıtım Videosu Salı günü düzenlenen program ile kamuoyuna tanıtıldı.

LANSMANA İLGİ YOĞUN OLDU

19 Ocak Salı günü saat 16.00’da Çerkezköy TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen lansman programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, daire amirleri, ÇTSO Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yaptı. Konuşmasına “Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir” sözleriyle başlayan Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da, yüklendiği vizyon ve misyon gereği değişimin ve gelişimin öncüsü olmaya emin adımlarla devam etmektedir” dedi.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Üyelerden aldıkları güç ile, sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerine, ülkeye en iyi hizmeti sunmak için 2015 yılında çok başarılı organizasyonlara imza attıklarını dile getiren Kozuva,   “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sadece belge hizmeti veren bir kurum imajından sıyrılıp sorumluluk üstlenen bir Oda olduk. Ufuk açmayı, verimli proje üretmeyi, üyelerimizin ticari ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermeyi üstlendik. Yurt dışındaki paydaş kurumlarla temaslarda bulunup protokoller imzaladık. Siz kıymetli üyelerimiz için yeni pazarlar araştıran bir Oda olarak küresel ekonomide rol almaya yöneldik” şeklinde konuştu.

YENİ LOGO İLE TAÇLANDIRDIK

Bu gurur verici değişim ve dönüşümü, beğeniye sunulan yeni logo ile taçlandırdıklarını vurgulayan Kozuva, tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra konuşmasını tamamladı.

ÇALIŞMALARI TAKDİRLE İZLİYORUZ

Kozuva’nın ardından kürsüye Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker geldi. Yönetimin çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade eden Ülker,  “Logo değişimi, imaj değişikliği de yapmaları takdire şayandır. Bugün sunumu gururla izliyorum” dedi. Çerkezköy TSO olarak kurumsal bir konuma ulaştıklarının altını çizen Ülker, “Akredite olduktan sonra, kamusal görevleri hakkıyla ve zamanında yapan ve proje üreten bir kurum haline geldik. ULM Ticaret Odası ile çok önemli bir protokol imzaladık. Özellikle eğitim konusunda onlardan çok yararlanacağız. Bu, Çerkezköy TSO’nun dünyaya açıldığının göstergesidir” diye konuştu.

TANITIM FİLMİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Konuşmaların ardından, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni logosunun lansmanına geçildi. Yeni logoyu anlatan film ve Çerkezköy TSO Tanıtım Filmi büyük bir beğeniyle izlenirken, her iki film de konuklardan büyük alkış aldı.

YENİ LOGOLU PASTA KESİLDİ

Programın sonunda, günün anısına yönelik olarak hazırlanan yeni logolu pasta, ÇTSO Yönetimi, Meclis Üyeleri ve konukların katılımıyla kesilirken, lansman, düzenlenen kokteylin ardından son buldu. Öte yandan, tüm konuklara ÇTSO logolu ürünlerin yer aldığı hediyeler de takdim edildi.