Bauma China 2016 Hk.

22 Haziran 2016

Sayın Üyemiz;

İlgi: TOBB’un 17.06.2016 tarih ve 0411/12046 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Şanghay şehrinde iki yılda bir gerçekleştirilen BAUMA CHINA 2016 Fuarı’nın 22-25 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenleneceği ve Türkiye milli katılım organizasyonunun bu yıl ikinci kez İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, BAUMA CHINA 2016 Fuarı’nın Asya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük ve en önemli iş, inşaat makineleri, madencilik, beton sanayisi ve inşaat teknolojileri fuarı olarak nitelendirilmekte olduğu, 2014 yılındaki BAUMA CHINA fuarının 42 ülkeden 3098 firmanın katılımı ile 300.000 m2’de gerçekleştirildiği ve 148 ülkeden 190.000 kişi tarafından ziyaret edildiği ifade edilmektedir.

Söz konusu fuar için katılım bedeli 650 Euro/m2 olarak belirlenmiş olup, fuara minimum 12 m2 ile katılım sağlanabileceği bildirilmektedir. Belirtilen bedele, stant inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinin yer alması, ofis iletişim araçları, ikram hizmetleri, stant büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ifade edilmektedir.

Fuarın devlet desteği kapsamında olacağı ve paket fiyat üzerinden yapılacak %70 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği kaydedilmektedir. Etkinliğe ilişkin broşür, katılım formu ve detaylı bilgi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Çin” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,