Kurullar ve Toplantılar İle İlgili Diğer İşler

13 Temmuz 2016

SAYIN ÜYEMİZ

Dünya da Nükleer, Uzay Savunma ve Havacılık, Bilişim ve Yazılım gibi sektörlerde ileri olan ülkelerin Milli Gelir ve Gayrisafi Milli Hasılalarının daha yüksek olduğu, halklarının gelir seviyelerinin daha iyi düzeyde bulunduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

Ülkemizde son yıllarda büyük bir hızla gelişen Savunma Sanayi sektörü, yüksek teknoloji ile anılan bir sektör durumundadır. Bu sektöre üretim yapan ilimiz firmalarının sayısının arttırılması hem ilimiz hem de ülkemiz açısından önemlidir.

Bu kapsamda 19 Temmuz 2016 tarihinde Saha İstanbul/İTÜ işbirliğiyle TAİ/TUSAŞ tan geniş bir uzman heyetin katılımı ile ekte listesi verilen malzemelerin üretimini yapabilecek firmalarla bir ihtisas buluşması yapılacaktır. Bu buluşmanın ardından Ankara TAİ Uçak ve Helikopter fabrikalarına da detaylı bir ihtisas gezisi planlanmaktadır.

Katılmak isteyen Firmaların 14 Temmuz 2016 tarihine kadar aşağıda iletişim bilgileri verilen kişi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İrtibat:

Cavit ÇAKIR