ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI KAPILARINI AÇIYOR

5 Ağustos 2019

25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde üçüncüsü düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bu yıl prestijli bir yenilikle kapılarını açacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yurtiçi Fuar Takvimi’nde yer alan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bu yenilikle adını ulusal arenada en çok tercih edilen fuarların arasına yazdırmış oldu.

Fuar ile bölgede bulunan küçük ve ortak ölçekli KOBİ’lerin, büyük ölçekli firmalar ile iş birliği içerisinde olmaları ve büyük firmaların bölgede bulunan yan sanayi sektörlerini tanımaları, böylelikle bölgesel tedarik zincirinin oluşması amaçlanıyor.

Endüstriyel ürün sektörünün önde gelen firmalarının da yer aldığı 100’den fazla katılımcı ile 8 bin m2’lik alanda gerçekleşecek olan fuarımıza sizleri de bekliyoruz.

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda yer almak için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er’e aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: (0282) 726 88 88 - 160

E-mail: ilknur.inal@cerkezkoytso.org.tr

Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.