3. MESLEK KOMİTEMİZDEN KIYASLAMA ÇALIŞMASI

13 Eylül 2019
Odamız 3. Meslek Komitesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ile kıyaslama çalışması yaptı.

Keşan TSO'da gerçekleşen çalışmaya Odamızı temsilen Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan ile 3. Meslek Komitesi Başkanımız Erhan Deniz ve Komite Üyemiz İsmet Bilecen; Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Güven Güner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, 4. MK Başkan Yardımcısı Funda Özden, Genel Sekreter Erdem Başak Gene ve Akreditasyon Sorumlusu Kadir Can Tunç katıldı.

Örnek uygulamalar, projeler, perakende sektöründeki sorunların dile getirildiği kıyaslama çalışmasında sektör ile alakalı alınan önlemler de paylaşıldı.

Ayrıca ziyaret esnasında Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan'ın doğum gününü kutlayan Keşan TSO ekibine nezaketlerinden ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.