Amatör Denizci Belgesi Hk.

1 Ekim 2019

21 Ekim 2019 tarihinde Odamız Konferans Salonu’nda saat: 10:30' da “Amatör Denizci Temel Eğitimi” ve “Amatör Denizci Belge” sınavı gerçekleştirilecektir.

 

Son Başvuru tarihi 18 Ekim 2019 Cuma saat 15:00'dır. 
KONTENJAN 200 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

AMATÖR DENİZCİ SERTİFİKA EĞİTİMİ İÇİN GEREKLİ BELGELER
1) Ehliyeti olanlar için ehliyet fotokopisi veya Sürücü Olur Sağlık Raporu (Göz ve KBB Hekiminin onayladığı devlet veya özel sağlık kuruluşundan )
2) 2 adet Normal Vesikalık Fotoğraf
3) 14 yaşından büyük 18 yaşından küçükler için noter onaylı muvafakatname (velisi tarafından muvafakat belgesinin noter onaylı olarak verilmesi gerekir.)
4) Kimlik Fotokopisi
5) 39,70 TL’lik harç makbuzu

 

NOT:  Belgeleri koymak için 1 adet mavi şeffaf kapaklı dosya gereklidir. Ayrıca sınav için kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayın.
Belgelerinizi Odamıza teslim etmeniz gereklidir. 

 

ÖDEMELER

-http://odemeler.udhb.gov.tr adresinden bireysel kullanıcı-giriş tıklanarak T.C. Kimlik No ve E-Devlet şifresi ile giriş yapılır.

 Açılan sayfada sol taraftaki ana başlıklardan “Liman İşletmeleri’ altında yer alan ”yeterlilik belgesi” tıklanır.

Açılan sayfada yeterlilik adı seçiniz bölümünden “ Amatör Denizci” seçilir. Kişi adı da girilerek“ hesapla” butonuna tıklanır. Harç bedeli “39,70TL” çıkınca “başvur” sekmesi tıklanarak C-Kodu oluşturulur.

T.C. Kimlik No ile veya C-kodu ile Halk Bankasına veya Bulunduğunuz yerleşim yerindeki Vergi Dairesi’ne giderek “9068” Kodu ile yapılmaktadır.