4. MESLEK KOMİTESİ İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ KONUŞTU

11 Aralık 2019

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen, 4. Meslek Komitesi Başkanı Seyfettin Belek, Başkan Yardımcısı Sinan Meral ve Komite Üyesi Nurettin Eser, odalar arası kıyaslama çalışması kapsamında Edirne TSO’yu ziyaret ederek 8. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Yıldız ve Komite Üyeleri Suat Bulut, Şenol Seyyar ve Seyit Ahmet Bulut’la görüştü. İnşaat ve inşaat yapı müteahhitliği alanlarında hizmet veren Komite Üyeleri, iki komitenin ulusal ve uluslararası ticareti geliştirme, basın ve yayın çalışmaları, üye memnuniyeti, proje geliştirme, iş planlama ve yönetim konularında kıyaslama çalışması gerçekleştirildi.

BU TÜR ÇALIŞMALAR BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Kıyaslama çalışmasında bir konuşma yapan Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi Başkanı Seyfettin Belek, “Ortak sorunlara çözüm önerileri getirilmesi ve her iki Komite tarafından yapılan iyi uygulamaların örnek alınarak kendi bölgelerimizde hayata geçirilmesi amacıyla bugün bir araya geldik. Bu tür çalışmaların, oldukça değerli olduğunu düşünüyoruz. Bugün en büyük amacımız durgun bir dönemden geçen inşaat sektörünü canlandırmanın, mesleğini bu alanda icra eden üyelerimize nasıl daha faydalı olacağımızın yollarını bulmak. Konukseverliğiniz ve bizlerle paylaştığınız görüşleriniz için Odamız ve Komitemiz adına teşekkür ediyorum. Çerkezköy TSO olarak öncülük ettiğimiz Odalar arası kıyaslama çalışmalarının diğer Odalara da örnek olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu etmekte. Hem mesleki hem de kurumsal manada fayda sağlayacak bu tür iş birliklerinin sürmesini diliyoruz” sözlerini kaydetti.

Kıyaslama çalışması sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.