ODAMIZ EĞİTİMLERE DİJİTAL MECRADA DEVAM EDİYOR

24 Mart 2021

ODA EĞİTİMLERİMİZ ONLİNE DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2021 yılı Mart ayı eğitimlerine “sürekli iyileşmeyi teşvik eden tutum” konulu başlığı ile devam ettik. Danışman Selçuk Özgüler tarafından gerçekleştirilen ve anahtar kelimenin inovasyon olduğu online eğitim katılımcıların da geribildirimleri ile çok daha verimli bir şekilde ilerledi.

Eğitim Başlıkları olarak; İnovasyonun tanımı, nererelere inovasyon yapılır, fikir üretme süreci, yeni fikir yerine inovasyon, sürekli iyileştirmeyi teşvik eden tutum sergileme, fikirleri inovasyona dönüştürme konularının ele alındığı uygulamalı bir eğitim gerçekleştirildi.

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VE ONLİNE DÜZENLENİYOR

Odamız bünyesinde ücretsiz ve online olarak düzenlenen eğitimin sonunda katılımcılar eğitim kapsamındaki uygulamaya dahil olarak “Sürekli İyileşmeyi Teşvik Eden Tutum” konulu semineri tamamladı.