“SİZİN KİŞİLİK RENGİNİZ HANGİSİ?” EĞİTİMİ

1 Nisan 2021

ODAMIZDAN “SİZİN KİŞİLİK RENGİNİZ HANGİSİ?” EĞİTİMİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak yüksek ilgi gören Mart ayı eğitim programlarımız Sizin Kişilik Renginiz Hangisi eğitimi ile sona erdi.

31 Mart Çarşamba günü 14:00-15:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşen eğitimde katılımcılara Dr. Burcu Yiğit eşlik etti. Renkler ve karakter özelliklerinin ele alındığı eğitimin sonunda üyeler renklere göre farklılaşan karakter özelliklerinin belirlenmesi amacıyla eğitmen tarafından yapılan uygulamaya da dahil olarak keyifli bir eğitim programını geride bıraktı.

Odamız bu yıl Nisan ayında da online ve ücretsiz olarak eğitimlerine devam edecek.

Nisan ayı eğitimlerimize katılım sağlamak için ÇTSO sosyal medya hesapları üzerinden duyuruları takip etmek ve web sitesi üzerinden kayıt oluşturmak yeterli.