ÇEVİK DÜNYADA LİDERLİK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

7 Nisan 2021

Odamız Nisan ayı eğitim programlarımız "Çevik Dünyada Liderlik" eğitimi ile başladı.

7 Nisan Çarşamba günü 14:00-15:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşen eğitimde katılımcılara eğitmen Recep Keskin eşlik etti.

Çevikliği anlamak, İşte çeviklik, çevik değerler, çeviklik için doğru koşullar, değişimi yönetmek, yüksek performansı yakalamak, fikirleri savunmak veya değiştirmek, çevik liderlik, çevik şirket kültürü, önemi artan beceriler ,yetenek gelişimi, geri bildirimler ve Scrum tekniği; Scrum Ekipler konularının ele alındığı eğitim katılımcıların da ilgisiyle tamamlandı.

Odamız, Nisan ayında online ve ücretsiz olarak eğitimlerine devam edecek.

Nisan ayı eğitimlerimize katılım sağlamak için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesapları üzerinden duyuruları takip etmek ve web sitesi üzerinden kayıt oluşturmak yeterli.