ODAMIZ TARAFINDAN “FARKINDALIK” KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ

15 Nisan 2021

ÇERKEZKÖY TSO “FARKINDALIK” KONULU EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Odamız Nisan ayı eğitimlerinde eğitmen Recep Keskin ile “Farkındalık” konusunu ele alındı.

Eğitim 14 Nisan Çarşamba günü saat 14:00-15:30 arasında dijital platformda gerçekleşti. Yoğun ilgi gören eğitimde Mindfulness nedir? Etiketlerimiz, düşünce, duygu ve davranış farkındalığı, güven çalışması, fiziksel farkındalık, nefes ile farkındalık, 5 duyu farkındalığı, mekansal farkındalık, şükür ve farkındalık, şefkat ve farkındalık gibi konular ele alındı.

Nisan ayında da online eğitimlere yer veren Odamız ücretsiz bir şekilde eğitimlere devam ediyor. Odamız tarafından gerçekleştirilen bu eğitimlere katılımak için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal medya hesapları üzerinden duyuruları takip etmek mümkün. Kayıt oluşturmak için ise web sitesini ziyaret etmek yeterli olacaktır.