HIZLI VE VERİMLİ OKUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİ

6 Mayıs 2021

HIZLI VE VERİMLİ OKUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bahar dönemi online eğitimlerini “Hızlı ve Verimli Okuma Teknikleri” konulu eğitim ile tamamladık.

Eğitimde yavaş okumak, anlama hızını düşüren bir yöntemdir. Bilgi çağı olarak nitelendirilen günümüzde, ulaşılan bilgiyi hızlı okumak, anlamak ve verimli bir biçimde kullanmak çok önemlidir. Profesyonel iş hayatında veri toplama ve değerlendirme, raporlama, bilginin işlenmesi gibi alanlarda hız kazanmak için hızlı ve verimli okuma tekniklerini öğrenmek gerekmektedir. Odamız tarafından verilen eğitimde; hızlı okuma nedir,  okuma engelleri ve çözümleri, göz egzersizleri, hızlı okuma teknikleri gibi konu başlıkları ele alındı ve katılımcılar için yapılan uygulamalarla verimli bir eğitim süreci sona erdi.