TÜRK İŞ İNSANLARI’NIN RUSYA’DA İŞ YAPMALARI KONULU ONLİNE PROGRAM

20 Mayıs 2021

ODAMIZ'DAN “TÜRK İŞ İNSANLARI’NIN RUSYA’DA İŞ YAPMALARI KONULU ONLİNE PROGRAM

Oda üyelerimiz için; Rusya-Türkiye İş Konseyi işbirliği ile gıda hammaddeleri, gıda sanayisi, ambalaj üretimi, ortak tüketim malları, perakende, tekstil, giyim eşyası imalatı sektörleri ile ilgili olarak "Türk iş adamları için pandemi döneminde Rusya'da iş yapmanın özellikleri" konu başlıklı programını 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 11:00-12:50 arasında gerçekleştirdi.

Online olarak gerçekleşen programa konuşmacı olarak Green Group KOT’S Fashion Genel Müdürü Alena Kotlyarova konuşmacı olarak katılım sağlarken içerik olarak ise; pandemiden sonra Rusya piyasası nasıl değişti, lojistik, Rusya’da toptan müşterileri arama yolları, anahtar teslimi üzerinde temsilcilik ofisinin açılması gibi konu başlıklarını ele aldı.

Rusya Federasyonu Skylex Grubu’nun Yönetici Ortağı, Alena Şvetsova ise; Rusya piyasasına girmenin yolları ana başlığı altında katılımcıları bilgilendirdi.

Son olarak Yanabi Bitki İşlemcileri “Ulusal Eko-Kaynak” Birliği Başkanı, Yuriy Rudakov, Rusya piyasasına Agropark “Organic Vill” üzerinden giriş yapmak başlıklı konuyu katılımcılara aktardı ve program verimli bir şekilde soru cevaplarla birlikte son buldu.