ÇERKEZKÖY TSO MAYIS MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

26 Mayıs 2021

ÇERKEZKÖY TSO MAYIS MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Odamız Mayıs ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde gerçekleştirildi. Online olarak gerçekleşen Meclis toplantısında Nisan 2021 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddeleri Meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

SİMİT, POĞAÇA ve AÇMA FİYATLARI BELİRLENDİ

Odamız tarafından gerçekleşen Meclis Toplantısında gündem maddesi olarak ele alınan konulardan biri de; simit, poğaça ve açma azami fiyat tarifesinin görüşülmesi oldu. Toplantıda alınan kararla birlikte; daha önce 90 gr olan simit 100 gr’a, 80 gr olan açma 90 gr’a ve 80 gr olan poğaça 85 gr’a çıktı. Fiyat ise; 2 TL olarak belirlendi. Gündem maddeleri Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.