YAPAY ZEKA İLE GÜVENLİĞİN GELECEĞİ SEMİNERİ

10 Haziran 2021

ODAMIZDAN YAPAY ZEKA İLE GÜVENLİĞİN GELECEĞİ SEMİNERİ

Odamız, günümüzün en önemli konularından biri olan “Yapay Zeka ile Güvenliğin Geleceği” seminerini online olarak gerçekleştirdi.

Gerçekleşen seminerde gelişen teknoloji ve ilerleyen çağ ile birlikte “dijital” kelimesinin günümüzdeki önemi ve etkileri üzerine konuşuldu.

Bugün kullandığımız sosyal medya, harita uygulamaları, ödeme sistemleri, e-ticaret ve daha nice uygulamalar ile sürekli gelişen dijital dönüşüm en önemli ihtiyaçlarımızdan biri olan güvenlik alanında da uygulanabilen yapay zeka ve görüntü işleme teknolojisi, işletmelerin güvenlik alanında ayırdıkları bütçelerin daha verimli kullanılmasına ve dijital dönüşüm sürecine katkı sağlıyor.

Eyedius Teknoloji CEO’su Gökhan Talat Tuna tarafından gerçekleşen seminerde; “Yapay zeka nedir, güvenlik ve alarm alanında yapay zekanın etkisi nedir,  görüntü işleme teknolojisi ile işletmelerde güvenlik nasıl sağlanır, güvenlik için kullanılan kameralar nasıl daha akıllı hale getirilir ve işletmelerde fark yaratan uygulamalar” başlıklı konular ele alınırken, seminer katılımcıların da yoğun ilgisiyle soru cevaplarla sona erdi.