GoDaddy ile İşletmem İnternette Eğitimi

9 Eylül 2021

“GoDaddy ile İşletmem İnternette” Eğitimi

Eğitmen: Alp Hazar Büyükçulhacı

Tarih:09.09.2021

Saat:14:00-17:00


Girişimcilerin ve özellikle küçük işletmelerin teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmelerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilen “GoDaddy ile İşletmem İnternette” eğitimi, 09 Eylül 2021 Perşembe günü, 14.00-17.00 saat aralığında, Odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Her iş sahibinin teknik bilgiye ve yüksek bütçelere sahip olmadan, kolaylıkla bir web sitesi kurup, işletebileceği olgusundan yola çıkan eğitim yarım gün sürecek ve sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Web sitesi kurulumu, online varlık oluşturma, alan adı kaydı ve bugün karşı karşıya olduğumuz siber risklerin de masaya yatırılacağı eğitim, sınırlı sayıda katılımcı ile uygulamalı olacaktır. Katılımcılar şahsi laptopları ile katılmalıdır.


Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin 07.09.2021 tarihi mesai bitimine kadar songul.ozbey@cerkezkoytso.org.tr  mail adresine aşağıda verilen bilgileri doldurarak dönüş yapmaları gerekmektedir.


İsim-soyisim:

Firma adı:

İletişim numarası:

 

Eğitmen Hakkında

Alp Hazar Büyükçulhacı, 1994 yılında Erzurum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2018 yılında Koç Üniversitesi Tarih ve Uluslararası İlişkiler bölümlerini dereceyle bitiren Büyükçulhacı, Hollanda Maastricht Üniversitesi’nde Globalizasyon üzerine yan dal eğitimi aldı. 2020 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Dijital Oyun Tasarımı” alanında yüksek lisans eğitimine başladı. 2015 yılında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde, 2017 yılında Brezilya’nın Brasilia şehrinde Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesinde genç yetişkinlere eğitimler verdi. 2019 yılında görsel iletişim tasarımı üzerine çalışmalar yürüten prodüksiyon ajansı Lunedi’yi kurdu. 2020 yılında Marketing Türkiye’de Medya ve Strateji Geliştirme Sorumlusu olarak çalışmaya başlayan Büyükçulhacı, halen görevine devam ediyor.