EYLÜL MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

15 Eylül 2021

ÇERKEZKÖY TSO’NUN EYLÜL MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde ÇTSO konferans salonunda gerçekleşti.

Pandemi kuralları kapsamında yüz yüze gerçekleşen Çerkezköy TSO Meclis toplantısı, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. 2021 yılı Ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı görüşülerek ibra edildi. Yılın 8 aylık bölümü incelendi ve gelir gider dengesinin uygun olduğu görüldü.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleşen Meclis Toplantısında, bir diğer gündem maddesi olarak Odanın işleyişi açısından önemli yer tutan iç yönergenin yenilenmesi hususu görüşüldü. 2014 yılından bu yana yürürlükte olan Oda İç Yönergesi,  mevzuat ve Oda iç işleyişinde oluşan değişikliklere uygun olarak meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Gündem maddeleri Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken, toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.