ÇTSO ÜYESİ 43 FİRMA "İLK 1000” LİSTESİNDE

23 Eylül 2021

ÇTSO ÜYESİ 43 FİRMA TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM) "İLK 1000” LİSTESİNDE

Odamız üyesi olan 43 firma Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan "İlk 1000 İhracatçı Firma-2020" sıralamasında yer aldı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, yaptığı açıklamada, hemen hemen iki senedir yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde üretime ve ihracata ara vermeden başarılı bir şekilde çalışmalarına devam edip listeye giren firmaların hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. İhracatın git gide artıyor olması ve bu konuda gösterilen emekler bizleri mutlu ediyor. İhracatın kalkınmada ne derece önemli bir faktör olduğunun farkındayız. Önümüzdeki sene ilk 1000 listesine giren üye firma sayımızın daha da artacağından hiçbir şüphem yok. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracat konusunda ilerlememize katkı sağlayacak her konuda desteklerimizi sunmaya ve bölgemiz adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Verdikleri büyük emek ve aldıkları başarılı sonuçlar için tüm üyelerimizi kutluyorum, dedi.