Arçelik ve BSH tedarikçi firmalar arıyor

28 Mart 2022

Ülkemizin ve hatta dünyanın önde gelen kuruluşlarından, yıllık ciroları milyar Euroların üstünde olan Arçelik A.Ş. Elektronik ve Kurutma İşletmesi ile BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., ürünlerinin üretiminde kullanılan, ara malzemeleri üretecek, tedarikçiler arıyor.

Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan, ürünlerinin üretiminde yüzbinlerce, hatta milyonlarca adeti bulan ara malzeme kullanan Arçelik ve BSH’ın attığı bu adım ile ilimizde bulunan üreticilerimiz, önemli ticari fırsatlar elde edebilecek.

İki dev firmanın yetkilileri, kendi bünyelerinde yaptıkları değerlendirmeler sonucunda yerlileştirmek istedikleri onlarca ürünü de belirledi. Firmaların belirlediği, yerlileştirilecek ürünlerin üretimini sağlayabilecek firmalar, büyük bir fırsat kapısını da aralamış olacak.

31 MART TARİHİNDE TANITIMI YAPILACAK

31.03.2021 Perşembe günü saat 14:00'da Çerkezköy OSB Konferans Salonunda, firmaların ürettirmek istedikleri ürünlerin tanıtımı ve tedarikçi olmak isteyen firmalarla (B2B) görüşmelerini de içeren toplantı Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu İl Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi birlikteliğiyle yapılacak.

Tedarik edilmesi istenilen ürünlerin bilgileri ise ekte yer almaktadır.