Kaymakam Murat Duru’dan veda ziyareti

25 Mayıs 2022

Çankaya Kaymakamlığı’na vekaleten atanan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçemizdeki görev süresinin son gününde Odamızı ziyaret etti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Mustafa Seçkin, Ayhan Arslan ve Meclis Üyemiz Ayhan Duran ile birlikte; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Çankaya Kaymakamlığı’na vekaleten atanan Çerkezköy Kaymakam’ı Murat Duru’yu Oda’mızda ağırladı. 

YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Duru’ya hizmetleriyle ilçeye kattığı değer için teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva, “Kaymakamımız Sayın Murat Duru, yaklaşık 9 ay önce ilçemizde göreve başladı. Görev süresi içerisinde ilçemiz için çok kıymetli hizmetlerde bulundu. Güler yüzü, samimiyeti ve ilçeye değer katma arzusu ile Çerkezköylü hemşehrilerimizin de gönlünü kazandı. İlçemizde görev aldığı süre boyunca gerçekleştirdiği hizmetler için kendisine teşekkür ederiz. Yeni görev yeri olan Çankaya Kaymakamlığı’nda da başarıları dileriz.” dedi.

Kaymakam, Cerkezkoy Kaymakamı, Cerkezkoy, Murat Duru