Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

22 Haziran 2022

Odamızın Mayıs ayı meclis toplantısı, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’nın katılımı ile Meclis Başkan Yardımcımız Nuran Yeşil’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs ayı meclisi Oda Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gündemin 1. maddesinde yer alan Mayıs ayı gelir - gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi görüşüldü. Gündemin 1. maddesi, oy birliği ile kabul edildi.  Gündemin 2. maddesinde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı görüşüldü. Odamızın, 2017 yılından bu yana düzenlediği Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın (ÇEF) “ÇEF 2022” olarak  18-20 Eylül 2022 tarihlerinde, Kapalı Pazar alanında yapılması, fuar ile ilgili harcamaların ihtiyatlardan karşılanması oybirliği ile kabul edildi. 

SIRBİSTAN İŞ GEZİSİNİN SUNUMU YAPILDI

Gündemin 3. maddesinde yer alan, 2 - 5 Haziran 2022 tarihlerinde üyelerin katılımı ile gerçekleşen Sırbistan/Belgrad iş gezisi sonuç raporu meclis üyelerine sunuldu. Gezi sonrası katılım sağlayan üyelerle yapılan memnuniyet anketinin sonuçları da paylaşıldı. Paylaşılan sonuçlara göre; üyelerimizin yüzde 97’si gerçekleştirilen geziden memnun kaldıklarını ifade etti. İkili iş görüşmelerindeki memnuniyet oranı ise yüzde 91 olarak açıklandı. Ayrıca iş bağlantısı sağlayan üye sayısının ise 12 olduğu ifade edildi. Gerçekleştirilen sunumun ardından konuyu değerlendiren meclis üyelerimiz, bölgemiz ihracatına, tanınmasına önemli katkılar sağlayan bu tür iş gezisi organizasyonlarına devam edilmesi tavsiyesinde bulundu.
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından meclis, sona erdi.