Gazeteciler Günü, basınla birlikte kutlandı

10 Ocak 2023

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve bölgemizin basın mensuplarının katılımı ile kutlandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, nedeniyle düzenlenen programa, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Özgür Sönmez, Evren Kahraman, Ali Çolak ve bölgemizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Basının önemine değinen Başkanımız Ahmet Çetin, “Basın mensupları sadece bizim ülkemizde değil, tüm dünyada zor şartlar altında görev yapmakta. Kamuoyunu bilgilendirmek için gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Zor şartlar altında görev yaparken şehit olan gazetecilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Kolay bir meslek değil. Zaman kavramı yok. Tabi gönlümüz ister ki hep güzel şeyler yazılsın, hep güzel şeyler olsun ancak hayatın gerçeklerinde iyiler de var kötüler de var. Bu bağlamda da sizler, bölgemizde olan olayları en aktif şekilde yayınlayıp kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesimine geçildi. Sonrasında ise program sohbet havasında devam etti.

çtso, basın, 10 ocak, gazeteciler günü