"Ülkemizin en önemli üretim üslerinden bir tanesiyiz"

2 Şubat 2023

MHP Çerkezköy İle Başkanı Sayın Ahmet Aydeniz ve Yönetimi ile MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Akın, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette bölgemiz ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Bölgenin sorunlarına çözümün birlik olmaktan geçtiğini ifade eden Başkanımız Çetin, “Sanayi, ticaret ve tarım alanları olarak avantajlı konumda yer alıyoruz. Fakat bu avantajı yeteri kadar değerlendiremiyoruz. Tarım alanında tek bir ürün üretimi yapılıyor. Ürün çeşitliliğini arttıracak güce ve toprağa sahibiz. Bunu kullanmamız lazım. Bölgemizin yanı sıra ülkemiz için de ayrı bir önem taşıyan bir konu üretim.” dedi.

Bölge ticareti ile ilgili de önemli noktalara değinen Başkanımız Ahmet Çetin, “Ülkemizin en önemli üretim üslerinden bir tanesiyiz. Ama ticarette bunu yeteri kadar kullanamıyoruz. Daha da yukarıları hedeflemeliyiz. Biz, iyi bir kadro ile yönetime geldik. Bölgemizdeki avantajları yine bölgemize ve ülkemize kazandırmak için çalışmalarda en ön saflarda yer alacağız. Yaşadığımız yer, daha iyisini hak ediyor ve bu potansiyele sahip. Yerel yönetimler, STK’lar, OSB’ler siyasi partiler, bir arada bu sorunlarımızı dile getirirsek çözüme kavuşacağına ve bölgemize katkı sağlayacağına şüphem yok. 30 yıllık makro planları oluşturmalı ve bir an önce devreye sokmalıyız. Belirtilen termin süreleri içeresinde de planlarımızı hayata geçirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

mhp, çerkezköy, çerkezköy tso