Üyelerimiz İçin Ulaşılabilir Kredi Konuları Görüşüldü

10 Mayıs 2023

Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Mangır, Mali ve İdari İşler Yöneticimiz Erhan Akı, Dış İlişkiler ve Proje Uzmanımız Ceren Dalgıç ile İhracat Danışmanımız Ali İhsan Özeroğlu, Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Erhan Tan’ı ziyaret etti.

Üyelerimiz ile ilgili işbirliği içerisinde yürütülebilecek çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Mangır, “Üyelerimizin ticaretlerini daha da geliştirebilmeleri adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda sizlerle de işbirliği içerisinde olmak istiyoruz. Bu kapsamda üyelerimize ulaşılabilir kredi sağlanmasını istiyoruz. Birlikte atacağımız adımlarla üyelerimize desteği üst seviyeye çıkartmalıyız ki üretime, ihracata, istihdama desteğimizi arttırabilelim” ifadelerini kullandı.

AKREDİTİF KONUSUNDA SAĞLANABİLECEK DESTEKLER GÖRÜŞÜLDÜ

Kredi kullanımı konusunda kolaylık sağlanması ile ilgili gerçekleşen bilgi alışverişi sonrasında Akreditif konusunda sağlanabilecek destekler görüşüldü. İthalat ve ihracatta üyelerimizin akreditif mektubu konusunda atılabilecek adımlar görüşüldü. Akreditif tahtında yapılacak vadeli satışların Oda üyelerine rekabet avantajı sağlayacağı  ve  ihracat yeteneklerini geliştireceğinden dolayı bankaların üyelere desteğinin önemle beklendiği ifade edildi.

BANKALAR İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

İhracatta doğru hedef ülke belirlemek adına yapılan bu “Bankalarımızın İhracatçılarımıza Verebileceği Destek Araştırması” ziyaretlerinin diğer bankalar nezdinde de devam edeceği belirtildi.

Üyelerimiz için yakın gelecekte sağlanabilecek destekler ile ilgili olumlu görüşmelerin gerçekleştiği toplantı sonrasında Oda heyetimiz, sıcak karşılamaları ve olumlu geri dönüşlerinden dolayı Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Erhan Tan’a  teşekkürlerini iletti.