Yönetim Kurulumuzdan Çerkezköy OSB Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

16 Mayıs 2023

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümit Süthan, Bünyamin Fırat ve Sedat Çolak, 2 Mayıs’ta gerçekleşen seçim ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Sayın Eyüp Sözdinler ve yeni Yönetimini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Sayın Eyüp Sözdinler ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, ülkenin en önemli üretim üslerinden biri olan sanayi bölgemizde işbirliği içerisinde atılacak adımların hem sanayiciye hem bölgenin ticaret erbabı ve esnafına pozitif yansıyacağını ifade etti. Ziyarette ayrıca bölgemizin önemli sorunları da değerlendirildi. Başkanımız Ahmet Çetin’in önemle üstünde durduğu makro planlar, yeraltı su kaynakları, acil eylem planları gibi birçok başlık hakkında görüşler ve çözüm önerileri paylaşıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Ahmet Çetin, yeni yönetime de görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, bölgenin sorunları ile ilgili ortak hareket etmenin önemine değinerek, nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden dolayı Başkanımız Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerini iletti.  

çosb, çtso, ahmet çetin, eyüp sözdinler, yönetim