Çerkezköy TSO Yönetim ve Meclisi Ankara´da

26 Şubat 2024
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Meclis Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizde (TOBB) Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı.

Seminerde, TOBB’un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, İş Dünyasına Yönelik Faaliyetler, Ülkemiz Ekonomisindeki Gelişmeler, Protokol Kuralları, Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü, Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi, Küresel Gelişmeler ve Türkiye, Ekonomide Görünüm, Yeşil Dönüşüm gibi birçok Konuda Bilgilendirmeler Yapıldı.

TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri 2. Gün

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin, Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Meclis Üyelerimiz, TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız ve Genel Sekreterimizin Katılımı ile Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinin 2. Günü Tamamlandı.

Seminerin 2. Gününde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Ziyaret Edildi. Ziyarette Gerçekleştirilen Bilgilendirmenin Ardından TOBB’da Bilgilendirme Seminerlerine Geçildi.

Başkanımız Ahmet Çetin, Seminerlerin Oldukça Faydalı Geçtiğini, Yapılan Değerlendirmelerin Üyelerimize de Aktarılacağını ve Edinilen Fikir Alışverişleri Sonrasında Odamızda da Uyarlamalar Yapılabileceğini İfade Ederek, Başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Olmak Üzere Emeği Geçenlere Teşekkürlerini İletti.

Anıtkabir Ziyareti

Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz, TOBB'da gerçekleşen eğitimlerin tamamlanmasının ardından Çerkezköy dönüşü öncesinde  Anıtkabır ziyareti gerçekleştirdi.

çerkezköy tso, anıtkabir, ankara, çtso,ahmet çetin, yönetim kurulu