ÇEF 2025 Sona Erdi: Ticaretin Kalbi Çerkezköy’de Attı

12 Eylül 2025

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF 2025), yoğun katılım ve güçlü iş birlikleriyle sona erdi.

Trakya bölgesinin tek endüstri fuarı olma özelliğini taşıyan organizasyon, bölge sanayisinin nabzını tutarak sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Üç gün süren fuarda, yerli ve yabancı birçok firma ürünlerini sergileyerek yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı. Katılımcılar, inovatif çözümler ve teknolojik gelişmeler konusunda bilgi alışverişinde bulunurken, fuar boyunca düzenlenen paneller ve seminerlerle sektörel gelişmeler masaya yatırıldı.

Fuarın üçüncü gününde Çerkezköy TSO Başkanımız Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, katılımcı firmaları stantlarında ziyaret ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

 

Başkanımız Ahmet Çetin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ÇEF 2025, sadece bir fuar değil; bölge sanayisinin gücünü ve potansiyelini ortaya koyan bir vitrin. Önümüzdeki sene ÇEF’in 10. Yılında, 10. Yaşına özel bir fuar bizi bekliyor olacak. Katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ediyor, bu birlikteliğin bölge ekonomisine katkı sağlamasını diliyoruz.”